Vastgoedbeheer software
20 juni 2012 
in Blog

Vastgoedbeheer software

Het beheer van vastgoed is een enorme belangrijke taak voor de vastgoedbeheerder. Niet alleen voor de vastgoedbeheerder maar zeker ook voor de eigenaren van het vastgoed. Eigenaren zijn er bij gebaat dat ze maandelijks of jaarlijks een goed overzicht hebben van de status van hun vastgoed. Om vastgoedbeheerders hier in te begeleiden hebben we een app ontwikkeld (vastgoedbeheer software) die in deze vraag kan voorzien. De app is te gebruiken op elke ipad waardoor je direct alle gegevens in kunt voeren. Alle gegevens worden vervolgens verzameld en aangeboden in een excel sheet met hierin ook grafische weergaven van de verzamelden gegevens. Dus je hebt direct een compleet overzicht waarin door grafieken en cirkeldiagrammen duidelijk wordt weergegeven wat de status is van je vastgoed.

Vastgoedbeheer software

Met de app van LeadsToMore ben je in staat een eigen check / controlelijst te bouwen waarmee je de status van het vastgoed kunt beheren. Ieder onderdeel van een pand is te benoemen en een status mee te geven zodat je een duidelijk overzicht krijgt van het geheel.

Voorbeeld: Elke te beheren pand krijgt een vast codering mee om de status vast te stellen

 1. Nieuwbouw (zeer goed)
 2. Goed
 3. redelijk
 4. matig
 5. slecht
 6. zeer slecht
 7. inspectie nodig
vervolgens loop je door een checklist die jezelf eenmalig aanmaakt. In deze checklist kun je alles benoemen wat je graag tijdens de inspectie benoemd wil hebben. Een aantal voorbeelden:
 • status gevel
 • status kozijnen
 • status schilderwerk
 • status dak
 • status parkeerruimte
 • enz enz

Het is overigens ook mogelijk om tijdens de inspecties foto’s toe te voegen zodat je later ook altijd kunt zien waarom je een bepaalt onderdeel een bepaalde status hebt gegeven. Ook een digitale schets welke je tekent op de ipad is toe te voegen. Als je alle onderdelen hebt benoemd kun je de ipad vragen een export te versturen. De ipad verzameld vervolgens alle gegevens en geeft deze uitgebreid weer in een overzichtelijke excel sheet zodat je direct een duidelijk beeld krijgt.

Vastgoedbeheer Software

Er zijn in de markt diversen oplossingen mogelijk als het gaat om vastgoedbeheer software maar wat ons opvalt is dat deze systemen vastgoedbeheerders vaak duizenden euro’s per jaar kosten terwijl dit met deze app eenvoudig te vervangen is. Graag maak ik een keer een afspraak met je om te laten zien wat de mogelijkheden allemaal zijn van de app zodat je een duidelijk beeld krijgt.

Bekijk hieronder het korte filmpje met de uitleg van de app

Direct downloaden

Klik hieronder op het plaatje om direct de app te downloaden uit de Itunes App Store


Over de schrijver
Reactie plaatsen