Trings To Do

Oh nee helemaal vergeten. Oh nee niet weer hè. Herken je jezelf hierin?

Vergeet jij ook wel eens iemand terug te bellen?
Hoe vaak heb je jezelf tegen een vriend horen zeggen: We bellen! Om dat vervolgens allebei weer eens, door de waan van de dag te vergeten.
Heb jij het ook vaak te druk waardoor je belangrijke zakelijke telefoontjes vergeet te plegen?

Met de Trings To Do app vergeet je nooit meer iemand terug te bellen.

Stel je hebt afgesproken met een klant dat je hem over een paar dagen gaat bellen. Of je moet nog steeds die vriend van je bellen en je weet dat je over een paar dagen daar even rustig de tijd voor hebt.

Hoe werkt dan de iphone app voor jou?

Je opent de app Trings To Do en je selecteert uit je bestaande contactenlijst wie je bijvoorbeeld over een paar dagen wilt bellen. Vervolgens voer je een onderwerp, datum en het tijdstip in waarop je wilt bellen, Op dat tijdstip krijg je dan automatisch een reminder omdat de TRING standaard in je agenda wordt geplaatst. Je hebt nu je eerste TRING aangemaakt. Je kunt deze TRING vervolgens ook nog eens via EMAIL of SMS delen met degene die je wilt gaan bellen, of waarmee je een afspraak had gemaakt om deze te bellen. De geselecteerde contactpersoon ontvangt dan direct een e-mail of sms van jou met hierin de TRING, oftewel wie hem gaat bellen, waarom en wanneer. Degene die de TRING via e-mail ontvangt heeft de mogelijkheid om met één druk op de knop de TRING in zijn agenda te plaatsen.

Omdat alle aangemaakte en/of verstuurde TRINGS onder elkaar zichtbaar blijven in de app heeft degene die TRINGT een duidelijk overzicht van de personen die hij nog moet bellen. En als hij de TRING gedeeld heeft weet de andere ook dat hij gebeld gaat worden.

Bekijk hier de uitleg van de app

Download hier de iphone app van Trings To Do

Over de schrijver
Reactie plaatsen