Martijn Derks

Martijn heeft onze leerlingen een inspirerende gastles gegeven over online marketing. Hij deed dit op een zeer activerende manier en zijn gastles werd uitgeroepen tot één van de drie beste van het afgelopen schooljaar. Namens onze leerlingen, bedankt en tot de volgende keer!!

Martijn Derks (Economie en M&O IBC International Business College)

Caroline Helgers

Ik heb voor je website scan eigenlijk maar één woord of eigenlijk twee…..SUPER LEERZAAM…Ik vond het zeer duidelijk en te begrijpen voor iedereen. Je brengt het ook zeer goed, ontspannen en zonder gevoel van enige verplichting. Ik heb er veel van geleerd en niet alleen over de zaak maar ook voor en over mezelf. Ik heb enorm goed nagedacht over de woorden vinden, boeien, binden deze zijn echt blijven hangen.

Caroline Helgers (wingsforyou, Urmond)

Enrico Fleuren

Enrico FleurenWe hebben Martijn Joosten gevraagd, met zijn expertise, te kijken naar onze website. Deze was nog geen 9 maanden oud. Door een aantal simpele aanpassingen, zijn de klanten nu gemiddeld 7 minuten op de website i.p.v. 2 minuten voorheen. Plus de nieuwsbrief (leadgenerator) zorgt nu voor nieuw klanten.

Enrico Fleuren (Loomans keukens, Eindhoven)

Yvonne van de Loo

Yvonne van de LooMartijn heeft voor mijn bedrijf een websitescan uitgevoerd. Ik vond zelf dat mijn site er “mooi” uitzag. Mooi is helaas niet genoeg. Op zijn geheel eigen wijze heeft Martijn me een website-spiegel voorgehouden. Mijn ogen zijn dus weer geopend voor de belangrijkste dingen dit een site moet
hebben: gevonden worden, informeren en nieuwsgierig maken, gebruiksvriendelijk zijn en er goed uitzien en zorgen voor nieuwe klanten! Aanrader zo’n scan als je het aandurft!!!

Yvonne van de Loo (Kleurenkamer, Best)

Milly Koningen

Milly KoningenDe website scan van Martijn Joosten is een echte eye opener. Hij laat je eerst zien wat goed is aan de site. Door scherpe vragen te stellen over de inhoud laat hij je nadenken op welke fronten het beter kan en hoe je je website nog meer als verkoopgereedschap in kan zetten. Het meer toegankelijk maken, beter de klant informeren en ervoor zorgen dat je klant zich vertrouwd & veilig voelt. Het inspireert je, geeft je energie en maakt je enthousiast om je hierop te gaan focussen.

Milly Koningen (Maxim’s mode, Best)

Ruud Puts

Ruud PutsMartijn heeft voor ons een website scan uitgevoerd, deze scan was zeer waardevol waardoor ik een goed inzicht heb gekregen hoe een sita anno 2015 hoort uit te zien en waar de kleine kneepjes van het vak liggen. Dit heeft mij doen besluiten dat ik de cursus bij Martijn ben gaan volgen, hier wordt alles zeer goed en duidelijk uitgelegd en het is een grote verijking van jezelf. Kortom de aanbeveling meer dan waard.

Ruud Puts (Timmerbedrijf Har Puts, Maasbracht)

Freek Nieman

Freek NiemanDe website scan heeft ons de ogen geopend.

Voor de website scan zijn we alleen bezig geweest om de website zo mooi mogelijk in te richten maar helemaal niet bezig geweest met de vindbaarheid.Vindbaarheid is in deze tijd onmisbaar omdat je klanten wel de kans moet geven om producten te vergelijken bij ons en de concurrentie. Wordt je niet gevonden dan heb je bij voorbaat al verloren. De cursus heeft ons heel veel waardevolle informatie en ideeën gegeven waarmee wij zeker een goede slag kunnen slaan

Freek Nieman (NiemanSports, Geleen)

Stephan Laenen

Stephan Laenen

De website scan heb ik als een ware eye-opener ervaren: We zijn vanaf die datum veel bewuster gaan kijken naar de (virtuele) wereld om ons heen en de mogelijkheden de internet(-sites) veel bewuster gaan bekijken en bestuderen. We zijn spreekwoordelijk wakker geschud en we zijn daardoor begonnen aan een grote ‘spiegel’-ronde: Waar staan we en waar willen we komen? Hoe gaan we dat gerealiseerd krijgen? Op naar de toekomst!

Stephan Laenen (Laenen Makelaardij, Weert)

Carla van Riel

Carla van Riel

Ik ervaar je medewerking als een totaal-plaatje! Je hebt me goed laten inzien dat mijn oude site echt aan vernieuwing toe was. Mijn gevoel was meteen goed en blijkt ook te kloppen. Je nieuwe inzichten en goed advies hebben mij weer enthousiast gemaakt. De samenwerking (soms op afstand) is ook perfect verlopen

Carla van Riel (KidzIndustry, Best).

Peter Wilms

Mij ervaring met Martijn Joosten is zeer positief. Hij komt mij over als zaken deskundig, kritisch en creatief. Vooral dat laatste met het benaderen van internet en hoe daarmee om te gaan en goed vindbaar te zijn. Hij heeft ons geholpen met het opzetten van de website en vooral geadviseerd waar wij op moeten letten bij het invullen van de site in relatie tot de vindbaarheid. In het vervolg traject zullen wij Martijn ook vragen om onze site te beoordelen en aan te geven waar wij nog kunnen en moeten verbeteren.

Al met al kijken wij tot nu toe terug op een goede samenwerking en vertrouwen op een goede voorzetting.

Peter Wilms (directeur Wilms, Den Helder)

Jack Verreussel

Martijn heeft op een heldere en duidelijke manier de verbeterpunten kenbaar gemaakt. Met goede voorbeelden heeft hij aangegeven wat het effect van een wijziging kan zijn en hoe we doelgerichter kunnen communiceren. Een en ander geïllustreerd met scherm-afdrukken van onze site. Met echt eyeopeners heeft hij ons aan het denken gezet.

Samengevat: Helder, goed onderbouwd en kundig.

Jack Verreussel (Competenza Coaching Training & Advies, Sittard)

.