Page content

Taxatie Formulier Op De Ipad

Taxatie Formulier Op De Ipad

Met de app LeadsToMore kun je elk taxatie formulier digitaliseren en op de ipad plaatsen. Wat is het voordeel van het digitaliseren van taxatie formulieren. Je bespaart ten eerste enorm veel tijd. Alle gegevens vul je in op de ipad. je loopt dus nooit meer met een schrijfblok en een pen te rommelen. Ook kun je met de app foto’s maken en toevoegen aan je taxatie. Alle gegevens die je in invult op de ipad worden vervolgens automatisch omgezet naar een exelbestand en naar je toegestuurd. Het voordeel van het exelbestand is dat compatibel is met bijna elk software pakket. Dus nooit meer een taxatieformulier invullen op papier en dit vervolgens weer in een systeem overtypen. Een ander voordeel van een digitaal taxatieformulier op de ipad is de snelheid waarmee je alles kunt invullen.

Voordeel van een digitaal taxatie formulier

Een ander bijkomend voordeel van de app LeadsToMore  is dat je automatisch een grafisch overzicht krijgt van de verzamelden gegevens. Dus een overzicht in cirkeldiagrammen, lijndiagrammen en staafdiagrammen. Het voordeel is dat je dus direct inzicht hebt in de verzamelden gegevens.

Bekijk hieronder het korte filmpje over de app

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dWgwwJHRHyA[/youtube]

 >>>>>Klik hier om de app te kiezen die bij het beste bij jouw onderneming past<<<<<


Martijn
Martijn is de oprichter en eigenaar van LeadsToMore. Hij is gespecialiseerd in het genereren van Leads zowel off-line als online. Verder verzorgt hij lezingen over het onderwerp: Internetmarketing, SEO en Blogging. Meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen of hem uit te nodigen als spreker op je evenement.

Comment Section

0 reacties op “Taxatie Formulier Op De Ipad

Plaats een reactie


*