Social media contacten uitbreiden
08 maart 2012 
in Blog

Social media contacten uitbreiden

Deze vraag kwam bij me op tijdens het hele denk proces van de Ipad app. Hoe kunnen we met de app de social media contacten uitbreiden zonder moeite? Dus hoe kan de ondernemer zonder moeite toch zijn Likes op facebook uitbreiden en hoe krijgt hij zonder moeite veel Volgers op zijn twitter. Het volgende hebben we bedacht.  Een ondernemer die de waarde inziet van een mailinglist of klantenbestand zal het volgende direct begrijpen dus let nu even goed.

(voorbeeld Case)

Stel je hebt een koffiewinkel en je wil graag je omzet verhogen. Dus meer verkopen aan nieuwe klanten en meer verkopen aan je huidige klanten. Hoe te werk te gaan. Je installeert de app LeadsTomore op een iPad. Vervolgens start je de app op. Er start dan een administratie menu waar je kunt beginnen met het opzetten van je eigen vragenlijst. Met de app kun je namelijk zelf velden aanmaken welke je de klant in kunt laten vullen. Voorbeeld van de koffiezaak

Voornaam: Martijn

achternaam: Joosten

leeftijd: 32

Hoeveel kopjes koffie drink je op een dag?

kent u onze koffie kortingskaart?

Zou je hier graag een barista workshop willen volgen?

wat is je mailadres: info@leadstomore.com

het allerleukste komt nu nog. Al deze vragen maak je eenmalig aan en kun je dus keer op keer gebruiken. Het invullen van de gegevens gaat op de welbekende appel manier. Dus met draaiwieltje en invulvelden enz. Hierdoor is het ook leuk om in te vullen. Maar zoals jullie weten is niet iedereen happig om zomaar zijn emailadres achter te laten dus daar hebben we ook wat op gevonden. Stel je hebt de iPad op je balie liggen. In zijn neutrale stand kan hij diversen actie laten zien waarmee je klant bijvoorbeeld kunt lokken (win een jaar lang gratis koffie / win dit nieuwe nespresso apparaat) hiermee zal de klant heel genegen zijn om zijn info achter te laten. De klant die iets heeft ingevuld krijgt later op de dag een mailtje. Hierin staat dat hij heeft meegedaan aan de actie in de koffiezaak. Onderaan de mail heb je de mogelijkheid om je socalmedia buttons toe te voegen zodat je de klant je facebookpagina kan laten liken of dat hij je gaat volgen op twitter. Wil je de score hier iets van verhogen stel hierin dan misschien ook iets beschikbaar. Zoals: onder mijn volgers verloot ik een gratis barista workshop.

Ik heb hierboven het voorbeeld gegeven van een aantal vragen maar deze kun je dus volledig uitbreiden. Je kunt honderden vragen stellen aan je klanten en je hebt meerdere mogelijkheden om ze hier op te laten reageren. Je kunt ze een tekst laten invullen (voorbeeld voor reviews ) of je kunt ze een keuze laten maken in  afbeeldingen ( je nieuwe collectie koffie servies laten zien en vragen welke ze de mooiste vinden) enz enz.

Gratis proefperiode

De app is 7 dagen als demo te gebruiken. Probeer nu helemaal gratis hoe eenvoudig je je eigen formulieren digitaal maakt en hoe eenvoudig je je eigen vragen lijst maakt en hoe eenvoudig je een klantenbestand opbouwt! Ben je overtuigd, neem dan een voordelig abonnement op Leadstomore. Zo goedkoop en eenvoudig was het verzamelen en ordenen van data nog nooit! 

>>>>>Promofilm bekijken?

>>>>>Gratis Ebook + Gratis App + Gratis Handleiding ontvangen?

Over de schrijver
Reactie plaatsen