Registreer als beursorganisator je bezoekers met de LeadsToMore app
05 september 2012 
in Blog

Registreer als beursorganisator je bezoekers met de LeadsToMore app

Hoe registreer je als beursorganisator of evenementorganisator nu het beste je bezoekers tijdens een beurs of evenement? Ik heb regelmatig een evenement georganiseerd en heb mogen ervaren dat het niet eenvoudig is om gegevens van je bezoekers te registreren. Vaak bleven we over met ingevulde formulieren en dan ook nog met honderden verschillende handschriften waarvan er ook nog eens 20 procent onduidelijk was of helemaal niet te lezen was. Het nadeel van het met de hand registreren is dat het enorm veel moeite kost en met name heel veel tijd. Ook zijn de bezoekers niet altijd blij als ze een formuliertje moeten invullen op papier.

Eenvoudig bezoekers registreren met de Tool van LeadsToMore

Met de tool LeadsToMore heb je de mogelijkheid om heel eenvoudig een registratie formulier te tonen op je tablet of mobiele telefoon welke je kunt gebruiken tijdens een beurs. De tool geeft je de mogelijkheid om je eigen vragenlijst (invulvelden) aan te maken. Het leuke van een ipad is dat de meeste bezoekers het geen probleem vinden om hierop iets achter te laten. Een ipad is en blijft een leuke gadget. Een voorbeeld van een aantal standaard vragen kunnen zijn.

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Bedrijfsnaam:

Functie:

Mobiel-nummer:

enz enz enz. Je kunt je eigen vragen stellen en ook nog op meerdere manieren.

Bezoekers registreren met de LeadsToMore tool tijdens een beurs op de ipad

Een leuke functie van de app is dat wanneer mensen zich registreren of gegevens achterlaten je de app automatisch een mail kunt laten versturen. Dus zodra de persoon de beurs binnenloopt krijgt hij direct een mail op zijn mobiel. Deze bevestigings-mail kun je zelf aanmaken en invoeren. Het leuke is dat je aan deze bevestigings-mail je social-media buttons kunt koppelen welke rechtstreeks uitkomen op je socialmedia sites. Je kunt dus heel eenvoudig op facebook je ”vind ik leuks” uitbreiden en als organisatie van de beurs je naamsbekendheid vergroten.

Alle gegevens direct in een Excel-bestand met daarbij ook nog een grafische weergaven van de verzamelden gegevens.

Alle gegevens die worden ingevuld komen automatisch in een overzichtelijk Excel-bestand te staan. Je hoeft dus na het invullen op de ipad niets meer te doen.

Demo aanvragen

Wil jij graag bezoekers op een professionele manier registreren? Vul onderstaand formulier in en ik laat je graag de mogelijkheden zien.

Demo digitaal inschrijfformulier

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen