Referenties verzamelen
05 september 2012 
in Blog

Referenties verzamelen

Hoe verzamel je nu eenvoudig referenties voor op je website. Dagelijks zijn hier honderden ondernemers mee bezig. Hoe krijg ik nu in zo’n kort mogelijke tijd zo veel mogelijk referenties. Het antwoord is simpel ”vragen” gewoon vragen en deze vervolgens op je website plaatsen. Maar toch zit hier een drempel voor veel ondernemers. Ze durven het niet te vragen of ze weten niet precies hoe ze de referenties op hun website kunnen plaatsen

Referenties verzamelen op de ipad

Met tool  van LeadsToMore kun je heel eenvoudig honderden referenties verzamelen. Hoe gaat het in zijn werk. Wij maken een digitaal formulier wat je met je mobiele telefoon of tablet of desktop computer kunt benaderen. Hierin in gaan we een aantal vragen stellen aan de klant. Dit kun je het beste doen onder de noemer ”klanttevredenheidsonderzoek” je laatste vraag is of de klant ook een referentie in wil vullen. Geef hierbij altijd aan dat deze gebruikt kan worden voor commerciële doeleinden of dat je deze referentie wil gebruiken op je website. Als je zorgt dat je erbij bent als de klant het formulier in gaat vullen heb je grote kans dat ze ook gewoon een referentie afgeven.

Referentie verzamelen voor op je website

Als je zo een aantal mensen hebt benaderd zul je zien dat je binnen no-time heel veel referenties hebt. Wij kunnen de referenties heel eenvoudig exporteren zo ontvang je alle referenties automatisch in een mail. Alle referenties worden volledig automatisch in een excel-bestand geplaatst. Vervolgens kopieer je deze referenties en zet je ze op je website. Let op: zet hier wel de naam van de mensen bij. Wil je het nog beter doen dan kun je ook een foto toevoegen van de mensen. De app geeft je de mogelijkheid om direct een foto te maken en dit toe te voegen aan je bestand.

Het voordeel van referenties verzamelen voor op je website

Als je meerdere referenties kunt laten zien op je website dan geeft dit veel vertrouwen naar de bezoekers van je website. Zorg er dus voor dat je snel goede referenties verzameld zodat je ook vertrouwen kan uitstralen naar je nieuwe bezoekers van je website. Mensen zijn altijd op zoek naar bevestiging of ze bij het juiste bedrijf hun aankoop moeten doen en referenties geeft de bezoeker nog meer vertrouwen.

Gratis Demo

Wil je graag een voorbeeld zien van zo’n online registratie formulier? Vul hieronder het formulier in en ik laat je graag de mogelijkheden zien.

Demo digitaal inschrijfformulier

Over de schrijver
Johng263
Door

Johng263

op 23 May 2014

I usually do not drop a comment, but I read a few ededcdgdfedb

Reactie plaatsen