opt in formulier ipad app
16 juli 2013 
in Blog

opt in formulier ipad app

Maak van je ipad een opt-in formulier. De tool van Leads-to-More leent zich uitstekend om ingezet te worden als opt-in formulier.  Even voor de duidelijkheid; een opt-in wil zeggen dat je klant toestemming geeft mail van je te ontvangen, en een opt-in formulier is daarvoor de aangewezen tool. Je hebt in je leven waarschijnlijk al enkele tientallen opt-in formulieren online ingevuld, maar je bent je er niet bewust van geweest.

De kracht van onze tool als opt-in formulier ligt hem ook precies daar.

Door je klanten te vragen wat gegevens achter te laten op een Ipad in je winkel, restaurant of op een beurs, maakt niet uit waar, maak je het extra laagdrempelig. Je kunt het haast terloops vragen,  en hebben zij het opt-in formulier ingevuld en verlaten ze de locatie, dan komt de grootste kracht van de Leads-to-More tool:

ze krijgen direct een bevestigingsmail!

Hierin word je bedankt voor je registratie. Maar nog belangrijker; in deze mail zijn automatisch alle social-media buttons opgenomen.  Als jij hier op drukt kan ik direct mijn social-media contacten uitbreiden. Dus je gaat van off-line direct een koppeling maken naar on-line. Daarnaast kan ik in die bevestigingsmail ook een link toevoegen waarin ik mensen direct kan laten inschrijven voor bijvoorbeeld mijn nieuwsbrief, cursus of andere aanbiedingen.

Uiteraard kun je  het opt-in formulier helemaal naar eigen wens opbouwen.

Buiten de standaard NAW gegevens zou je er direct wat open vragen aan toe kunnen voegen om een helder beeld van de wensen van je klant te krijgen.Het opt-in formulier leent zich echter ook voor wat meer open vragen zodat je je klant in eigen woorden kan vertellen wat zijn of haar wensen zijn. Ben niet bang voor eventuele kritiek, het feit dat je je klant het bij jou kwijt kan is al een extra ten opzichte van je concurrent.

Laat het voor alle duidelijkheid niet alleen bij dit opt-in formulier.

Het is sterker als je zorgt voor een goede follow-up door middel van een nieuwsbrief of er onmiddellijk een actie aan te koppelen. Ik kan het je niet vaak genoeg zeggen; alle ontwikkelingen op het gebied van internet en social media bieden je als ‘niet-digitale’ ondernemer ontzettend veel kansen.

Gratis Demo

Wil jij ook graag mensen registeren in je winkel?

Vraag hier een gratis demo aan.

Demo digitaal inschrijfformulier

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen