Maak van je ipad een marketing machine
24 september 2012 
in Blog

Maak van je ipad een marketing machine

Wil jij ook van je ipad een marketing machine maken? Geef mij je bedrijfslogo en je huisstijl kleuren en ik ga direct voor je aan de gang.  Een ipad om je mail op te checken is leuk. Een film afspelen op je ipad is nog leuker. Even skypen met opa en oma met de ingebouwde camera is nog veel leuker. Maar weet je wat nog veel leuker is?  Van je ipad een marketing machine maken. Hoe je dit doet leg ik je in dit blog-bericht uit. Dus pak je ipad en we gaan direct aan de slag.

Je ipad als marketing machine.

Een ipad met de juiste tool kan je heel eenvoudig helpen met het opbouwen van een klantenbestand of email-bestand. De tool van LeadsToMore kun je helemaal personaliseren zodat het jouw eigen app lijkt. Als we de tool hebben voorzien van je eigen logo en huisstijl kleuren kun je starten met het opbouwen van je eigen formulieren (vragenlijsten). De basisgegevens zijn vaak het belangrijkst omdat we met deze gegevens al een relatie kunnen opbouwen met onze klanten. Denk hierbij aan: Voornaam en Email-adres. Met deze gegevens kunnen we starten met bijvoorbeeld email marketing.

Je ipad als opt-in formulier.

Op steeds meer sites kom je opt-in formulieren tegen. Dit zijn formulieren waar ze vragen naar je voornaam en e-mailadres. Dit heeft maar een doel namelijk met jouw in contact komen en kijken of er een relatie opgebouwd kan worden. Deze manier van verzamelen van e-mailadressen is altijd online. Met de tool van LeadsToMore heb je het voordeel dat je dus altijd  e-mail adressen kunt gaan verzamelen.

E-mail adressen verzamelen op je ipad.

Waar kun je bijvoorbeeld allemaal e-mail adressen verzamelen?

  • In elke fysieke winkel (plaats de ipad in een standaard bij de kassa)
  • Op beurzen
  • Op evenementen
  • Seminars
  • Op straat (straat verkopers)
  • In restaurants

Laat mij jouw tool maken

Om je een idee te geven hoe de marketing machine er op de ipad uitziet wil ik je het volgende vragen. Stuur mij je logo en huisstijl kleuren toe met eventueel ook wat foto’s die je wilt laten zien. Verder zou ik graag een lijstje willen ontvangen (word doc) waarin vragen staan wat je van de klant allemaal wil weten. Ik zal vervolgens een formulier voor je aanmaken.

Dus wil jij van je ipad een marketing machine maken? Vul dan onderstaand formulier in.

[gravityform id=”15″ title=”true” description=”true”]

Over de schrijver
Reactie plaatsen