Maak je eigen app

Altijd al je eigen Ipad app willen maken? dan is dit je kans. LeadsToMore geeft je namelijk de mogelijk om  de app helemaal aan te passen naar je eigen stijl. De app heeft een administrator menu waar je de app helemaal kunt personaliseren. Je kunt op een zeer eenvoudige manier je logo en afbeeldingen toevoegen. Daarnaast is het mogelijk om twee steun kleuren te gebruiken in de opmaak. Verder heb je ook nog de mogelijkheid om de font grote te bepalen en heb je ook nog keuzes is diversen fonts. 

Door de app te personaliseren geef je hem de identiteit die je zelf wil. Hierdoor zullen veel mensen denken dat het je eigen persoonlijke app is of je bedrijfs app. De invulling van de app kun je zelf bepalen. Je hebt de mogelijkheid om 100 diversen velden op te maken. Download de app en ervaar het zelf. Binnenkort is er ook een gratis gebruiksaanwijzing (e-Book) beschikbaar zodat je vooraf goed kunt zien wat de app allemaal kan.

Gratis proefperiode

De app is 7 dagen als demo te gebruiken. Probeer nu helemaal gratis hoe eenvoudig je je eigen formulieren digitaal maakt en hoe eenvoudig je je eigen vragen lijst maakt en hoe eenvoudig je een klantenbestand opbouwt! Ben je overtuigd, neem dan een voordelig abonnement op Leadstomore. Zo goedkoop en eenvoudig was het verzamelen en ordenen van data nog nooit! 

>>>>>Promofilm bekijken?

>>>>>Gratis Ebook + Gratis App + Gratis Handleiding ontvangen?

Over de schrijver
Reactie plaatsen