Leads Genereren

Leads genereren is nog steeds een ondergeschoven kindje bij veel ondernemers. En dit terwijl leads genereren juist nu ontzettend belangrijk is! De crisis slaat wild om zich heen en het wordt steeds moeilijker om overeind te blijven.

Daarom is het van belang om je klanten te kennen en er voor te zorgen dat zij jou kennen. LeadsToMore heeft een tool ontwikkeld waarmee leads genereren niet alleen ontzettend eenvoudig wordt, maar ook gewoon leuk om te doen.

Onthoud dat de crisis niet alleen jouw raakt, maar ook je klant. Maak daar gebruik van!

Consumenten worden steeds kritischer en willen meer dan ooit een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Met de door jezelf gegenereerde leads kun je precies dat bieden! Je kunt bijna op maat gaan leveren.

Leads Genereren

Leads GenererenAls je nu start met de LeadsToMore ipad tool wordt leads genereren net zoiets als de inkoop; het is dan niet meer iets wat je erbij doet, maar het is een integraal onderdeel van je bedrijfsvoering. Je kunt de tool naar eigen inzicht inzetten. Leads genereren is namelijk niet langer plaatsgebonden. Je kunt de Ipad op een prominente plaats in je winkel neerzetten, of er iemand op uit sturen om uit te vinden waar de behoeften en of ervaringen liggen van je klanten.

De leads die je op deze manier genereert zullen direct een bevestigingsmail ontvangen van je bedrijf met hierin ook al je social-media buttons. Als je hier een leuke actie aan koppelt maak je van je off-line klant ook direct een online klant.

De tool is zo opgebouwd dat het kinderlijk eenvoudig is om hem volledig aan te passen naar je wensen. Je kunt de lay-out bepalen, Je kunt je eigen vragenlijst samenstellen, alles wat je wilt weten van je klanten kun je nu te weten komen. Ik zeg ook wel eens Meten is Weten, Gissen is Missen en Gokken is Dokken.

Misschien voel je je er  wat ongemakkelijk bij om op deze manier leads te genereren maar vergeet niet dat de tijden veranderd zijn. Waar consumenten het misschien eerst als ‘spam’ zagen om op deze manier benaderd te worden, lijken ze nu juist op zoek naar de beste deal.

Een unieke kans om leads te genereren!

Gratis Demo Aanvragen

wil jij graag weten hoe zo’n formulier eruit ziet? Vul onderstaand formulier in ik laat je graag vrijblijvend de mogelijkheden zien.

[gravityform id=”15″ title=”true” description=”true”]

Over de schrijver
Reactie plaatsen