Page content

Leads Genereren No Cure No Pay

Leads Genereren No Cure No Pay

Ben jij als bedrijf ook op zoek naar meer klanten en meer omzet? Met de door ons ontwikkelde tools zijn wij in staat om voor ieder bedrijf gerichte leads (nieuwe klanten) te realiseren. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent, wij kunnen je hier eenvoudig mee helpen.

Online leads genereren via het internet

90 procent van de mensen oriënteert zich eerst op het internet alvorens ze een dienst of product nodig hebben. Het is dus van belang dat je als bedrijf vindbaar bent.  Op het moment dat er veel concurrentie is dan is dit geen makkelijke opgave.

Naast de vindbaarheid is het ook van belang dat je site actief is ingesteld om nieuwe klanten te werven. 9 van 10 websites zijn passief en geven alleen informatie. Ze zorgen er op geen enkele manier voor dat de bezoekers getriggerd wordt om iets te ondernemen op de site. Denk aan; video’s bekijken, ebooks /whitepapers downloaden enz.

Manieren om leads te genereren

Er zijn diversen manier om de identiteit van de bezoeker op je website te achterhalen. De hierboven genoemde items zijn een paar voorbeelden die je zou kunnen inzetten maar er is ook een andere manier.

Hoe achterhaal je de identiteit van je online bezoeker?

Wij hebben een platform gemaakt waarmee wij door het toepassen van de laatste technieken op een hele eenvoudige manier via ieder device informatie kunnen vergaren van de bezoekers op  je website. Welke gegevens je ontvangt bepaal je helemaal zelf.

Leads genereren via social media

Door het toepassen van ons platform ben je in staat om via je eigen website maar ook via diverse social media kanalen, leads (nieuwe klanten) te genereren. Denk hierbij aan facebook, twitter, linked-in en pinterest.

Leads genereren via Adwords

Veel bedrijven zetten adwords in om nieuwe klanten te genereren. Dat lijkt goed maar is het resultaat ook voldoende meetbaar? Weet je voldoende van de bezoeker als hij op je adwords advertentie heeft geklikt?

Hoe kun jij leads genereren via je website en je social-media kanalen?

Wil jij ook graag je website interactief maken zodat je nieuwe klanten gaat krijgen via je website? Bel 06-53928093 en ik vertel je er graag meer over.

Martijn
Martijn is de oprichter en eigenaar van LeadsToMore. Hij is gespecialiseerd in het genereren van Leads zowel off-line als online. Verder verzorgt hij lezingen over het onderwerp: Internetmarketing, SEO en Blogging. Meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen of hem uit te nodigen als spreker op je evenement.

Comment Section

0 reacties op “Leads Genereren No Cure No Pay

Plaats een reactie


*