Klanttevredenheidsonderzoek op de ipad
04 juni 2012 
in Blog

Klanttevredenheidsonderzoek op de ipad

nu ook op de ipad mogelijk. Met de app LeadsToMore maak je binnen no-time je eigen klanttevredenheidsonderzoek volledig digitaal. je hebt geen pen en papier meer nodig want je maakt heel eenvoudig je eigen formulier. Je kunt het formulier ook voorzien van je eigen logo en huisstijl. De professionaliteit is direct zichtbaar voor iedere klant. Wat is het voordeel van een digitaal klanttevredenheidsonderzoek? Alles gegevens die verzameld worden komen allemaal in een exel bestand terecht waarna automatisch een grafisch overzicht wordt gegeven van de verzamelde gegevens. De grafische weergaven zijn in een lijndiagram, cirkeldiagram of staafdiagram te bekijken en te bewerken.

Hoe zorg je ervoor dat de klant zijn gegevens invult voor een klanttevredenheidsonderzoek?

Als je een klant een vragenlijst laat invullen dan kost de klant dit tijd en moet hij zijn gegevens achterlaten. Dit zijn twee elementen die voor de klant zeer waardevol zijn en niet elke klant zit hier op te wachten. om het klanttevredenheidsonderzoek toch aantrekkelijk te maken kun je voorafgaand aan de vragenlijst een beginscherm toevoegen waarmee je de klant triggerd om toch gegevens achter te laten. Voorbeel: klik hier en maak kans op een…… Geef ons feedback en ontvang een kleine attentie enz enz. Hierdoor zal de klant makkelijker zijn gegevens achterlaten. Door vervolgens op het scherm te tikken start je automatisch het klanttevredenheidsonderzoek.

Hoe krijg je snel referenties?

De app leadstomore geeft je ook de mogelijkheid om heel eenvoudig referenties te verzamelen. Een vraag kan zijn in de vragenlijst: Schrijf een korte referentie over ons product of dienstverlening. Alle referenties worden vervolgens weergegeven in het exel-bestand waarna je ze eenvoudig op je eigen website kunt plaatsen. Let op: in het klanttevredenheidsonderzoek moet je wel vermelden dat je dit gaat doen en de klant om toestemming vragen. Indien gewenst kan de klant na het invullen van zijn gegevens ook een kopie krijgen via de e-mail. Hierin ziet hij dan direct wat hij heeft ingevuld en daarnaast biedt het je de mogelijkheid om in deze email je socialmedia buttons toe te voegen zodat je aan de achterzijden ook je socialmedia contacten kunt opbouwen.

Bekijk hieronder de korte uitleg van de app.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rHhav-mh06Q[/youtube]

 >>>>>Klik hier om de app te kiezen die bij het beste bij jouw onderneming past

 

 

 

Over de schrijver
Henry
Door

Henry

op 29 May 2012

Hey Martijn Ik hoop dat we de test versie kunnen gebruiken As zondag 3 juni

Reactie plaatsen