Google Adwords

Direct bovenaan staan in Google? Met Google Adwords is dit geen enkel probleem. Adwords is het advertentie gedeelte van Google en geeft je de mogelijk te adverteren in Google. De advertenties verschijnen direct wanneer iemand zoekt op de door jouw ingestelde woorden. De advertenties verschijnen op drie plekken.

Boven de organische zoekresultaten (ruimte voor maximaal drie advertenties) aan de rechterzijde van de zoekresultaten (ruimte voor maximaal 8 advertenties) en onder de organische zoekresultaten (ruimte voor 2 tot 3 advertenties) Hieronder zien je een voorbeeld over de indeling van de advertentie ruimtes. De advertentieruimte onder de organische zoekresultaten zijn niet zichtbaar maar zijn gelijk aan die van boven.

Het groene en het blauwe gedeelte zijn betaalde advertenties. Het oranje deel zijn organische zoekresultaten.

Voorbeeld advertentie ruimte google adwords

 

De kosten

De kosten van adwords zijn afhankelijk van je concurrentie binnen dezelfde zoektermen. Hoe hoger de concurrentie hoeveel meer je betaalt per click. Je kunt de  adwords campagnes eventueel zelf opzetten en beheren maar hier is wel enige kennis voor nodig. Indien je het graag wil uitbesteden kan ik je het bedrijf ttp://www.yellow-online.nl/ adviseren. Een zeer professioneel bedrijf dat echt kennis van zaken heeft.
Reactie plaatsen