Horeca App Ipad

Met de Horeca App ben je in staat om binnen een aantal minuten de app helemaal de look en feel te geven van je eigen horeca-onderneming. Met een aantal drukken op de knop voeg je je bedrijfslogo toe en je huisstijl kleuren. Vervolgens kun je de app voor een aantal doeleinden binnen de horeca gebruiken. Een toepassing die we al meerdere keren hebben toegepast in de horeca is het verzamelen van persoonsgegevens van bezoekers. Welke gegevens zijn nog meer van belang voor een horeca-onderneming om te weten van zijn bezoekers?

Horeca App om te kijken wie er van de bezoekers zich op socialmedia sites bevindt.

met de horeca app is het eenvoudig te achterhalen wie van je bezoekers zich op socialmedia sites bevindt. Je kunt in de app de vraag stellen op welke socialmedia sites ze actief zijn en welke namen ze gebruiken op bijvoorbeeld hun twitteraccount. Naast het verzamelen van socialmedia gegevens geeft de horeca app je ook de mogelijkheid om de gebruikers van de app automatisch een mail te sturen waarin je al je socialmedia buttons van je horeca onderneming laat zien. Door hier een actie aan te koppelen is het heel eenvoudig om aan de achterzijde je socialmedia contacten uit te breiden.

Klanttevredenheidsonderzoek onder je bezoekers afnemen met de Horeca App.

De Horeca App is zo in te stellen dat je je bezoekers een aantal vragen kunt stellen waarmee je als Horeca ondernemer je voordeel mee kan doen.

Voorbeeld van vragen waar je als Horeca Ondernemer direct wat aan hebt:

Voornaam

Achternaam

E-Mailadres

Mobiele nummer

Bent u actief op social media? (hier kun je bijvoorbeeld 4 afbeeldingen laten zien van socialmedia site waar de klant alleen maar op hoeft te drukken)

Wat vond u van het ontvangst? (hier kunnen ze scrollen waarmee de klant dus een punt kan geven)

Wat vond u van de sfeer?  (hier kunnen ze scrollen waarmee de klant dus een punt kan geven)

Wat vond u van uw gastheer/gastvrouw?  (hier kunnen ze scrollen waarmee de klant dus een punt kan geven)

Wat vond u van de kwaliteit van het eten?  (hier kunnen ze scrollen waarmee de klant dus een punt kan geven)

Zou u een recensie willen schrijven welke wij op onze website mogen plaatsen? (open tekstveld)

Dit zijn een aantal voorbeeld vragen waar je als Horeca ondernemer heel veel aan hebt. Je hebt een e-mailadres waarmee je dus je klant kunt gaan benaderen. je hebt een mobiel-nummer zodat je de klanten eens in de zoveel tijd een aanbieding kan sturen. Je kunt de klant de volgende dag ook bedanken voor het feit dat ze de avond van te voren bij je hebben gegeten. Als ze actief zijn op socialmedia kun je ze uitnodigen om je facebook te liken zodat je eenvoudig aanbiedingen kunt communiceren. De andere gegevens houden je als bedrijf scherp. Dus hoe ervaart de klant jouw bedrijf in totaal.

Binnen no-time gratis positieve reacties die je op je website kunt plaatsen als recensies.

De Horeca App geeft je de mogelijkheid recensies van klanten te verzamelen. Als de klanten aan het dessert zitten kun je heel eenvoudig de ipad op tafel leggen met de vraag of ze een aantal vragen willen beantwoorden. Eentje daarvan is of ze een recensie willen schrijven over het eten en de avond.  Vervolgens zet je deze gegevens direct op je website wat direct vertrouwen geeft aan bezoekers van je website.

Exel overzicht met grafische weergave van de verzamelde gegevens.

Alle gegevens die je opslaat met de Horeca App  kun je heel eenvoudig exporteren naar een exel-bestand. Vanuit hier kun je dus heel eenvoudig met de gegevens aan de slag. Het exel bestand geeft ook een grafische weergaven van de verzamelde gegevens. Je krijgt dus exact zichtbaar hoeveel procent van je bezoekers actief is op socialmedia. Je krijgt ook zichtbaar hoeveel procent hiervan bijvoorbeeld actief is op facebook, twitter, hyves enz.

Horeca App ook te vinden op de Horecava 2013

Begin januari van 7 tot en met 10 januari staan we met de Horeca App op de Horecava. Ik hoop dat ik u mag begroeten.

Bekijk hieronder het korte filmpje over de app

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yNlcMqZfWtw[/youtube]

 >>>>>Klik hier om de app te kiezen die bij het beste bij jouw onderneming past 

Over de schrijver
Reactie plaatsen