“Beter scoren in Google en meer resultaat met je internet strategie” Ontvang Een Gratis Website Scan.

Wil jij graag een internet marketing advies op maat? Vul dan onderaan deze pagina je gegevens in voor een gratis website-marketing scan. Door het toepassen van deze scan kunnen we samen kijken waar je nu staat met je bedrijf en waar je naar toe zou kunnen groeien. Deze scan is volledig gratis en verplicht je tot niets.

“Lukt het jou ook niet om via je website nieuwe klanten te genereren? Geen probleem je bent niet de enige”

Herken jij jezelf in de volgende punten

 • Je weet niet waar je moet starten met online ondernemen.
 • Je weet niet hoe je je website hoog in de zoekmachines krijgt.
 • Je weet niet of je site wel voldoet aan de eisen die Google stelt?
 • Je weet niet of je site wel SEO vriendelijk is.
 • Je weet niet hoe je veel en gratis verkeer naar je website krijgt.
 • Je gebruikt social media maar je twijfelt of je het wel goed doet.
 • Je weet niet hoe je van een bezoeker een betalende klant maakt.
 • Je gebruikt e-mailmarketing maar je twijfelt of je het wel juist doet.
 • enz enz enz………

“Als je een aantal van deze vragen met ja hebt moeten beantwoorden lees dan zeker verder”

Wat kun je van mij tijdens de website-scan verwachten? Ik kom persoonlijk bij je op bezoek en…………

 • We gaan samen je huidige website checken of deze technisch in orde is
 • We controleren of je website voldoet aan de eisen van Google
 • We gaan kijken waar we de conversie kunnen verbeteren
 • We gaan kijken of je website organisch voldoende vindbaar is
 • We gaan een key-woorden check uitvoeren
 • We gaan kijken of we direct online nieuwe klanten kunnen gaan verwerven
 • We gaan kijken of we youtube als leadgenerator kunnen inzetten
 • We gaan kijken of we je social-media direct een Boost kunnen geven.

Bekijk hieronder een aantal reacties van mensen die al eerder een website scan hebben laten uitvoeren.

Caroline Helgers

Caroline HelgersIk heb voor je website scan eigenlijk maar één woord of eigenlijk twee…..SUPER LEERZAAM…Ik vond het zeer duidelijk en te begrijpen voor iedereen. Je brengt het ook zeer goed, ontspannen en zonder gevoel van enige verplichting. Ik heb er veel van geleerd en niet alleen over de zaak maar ook voor en over mezelf. Ik heb enorm goed nagedacht over de woorden vinden, boeien, binden deze zijn echt blijven hangen.

Caroline Helgers (wingsforyou, Urmond)

Enrico Fleuren

Enrico FleurenWe hebben Martijn Joosten gevraagd, met zijn expertise, te kijken naar onze website. Deze was nog geen 9 maanden oud. Door een aantal simpele aanpassingen, zijn de klanten nu gemiddeld 7 minuten op de website i.p.v. 2 minuten voorheen. Plus de nieuwsbrief (leadgenerator) zorgt nu voor nieuw klanten.

 

Enrico Fleuren (Loomans keukens, Eindhoven)

Yvonne van de Loo

Yvonne van de LooMartijn heeft voor mijn bedrijf een websitescan uitgevoerd. Ik vond zelf dat mijn site er “mooi” uitzag. Mooi is helaas niet genoeg. Op zijn geheel eigen wijze heeft Martijn me een website-spiegel voorgehouden. Mijn ogen zijn dus weer geopend voor de belangrijkste dingen dit een site moet
hebben: gevonden worden, informeren en nieuwsgierig maken, gebruiksvriendelijk zijn en er goed uitzien en zorgen voor nieuwe klanten! Aanrader zo’n scan als je het aandurft!!!

Yvonne van de Loo (Kleurenkamer, Best)

Milly Koningen

Milly KoningenDe website scan van Martijn Joosten is een echte eye opener. Hij laat je eerst zien wat goed is aan de site. Door scherpe vragen te stellen over de inhoud laat hij je nadenken op welke fronten het beter kan en hoe je je website nog meer als verkoopgereedschap in kan zetten. Het meer toegankelijk maken, beter de klant informeren en ervoor zorgen dat je klant zich vertrouwd & veilig voelt. Het inspireert je, geeft je energie en maakt je enthousiast om je hierop te gaan focussen.

Milly Koningen (Maxim’s mode, Best)

Ruud Puts

Ruud PutsMartijn heeft voor ons een website scan uitgevoerd, deze scan was zeer waardevol waardoor ik een goed inzicht heb gekregen hoe een sita anno 2015 hoort uit te zien en waar de kleine kneepjes van het vak liggen. Dit heeft mij doen besluiten dat ik de cursus bij Martijn ben gaan volgen, hier wordt alles zeer goed en duidelijk uitgelegd en het is een grote verijking van jezelf. Kortom de aanbeveling meer dan waard.

Ruud Puts (Timmerbedrijf Har Puts, Maasbracht)

Freek Nieman

Freek NiemanDe website scan heeft ons de ogen geopend.

Voor de website scan zijn we alleen bezig geweest om de website zo mooi mogelijk in te richten maar helemaal niet bezig geweest met de vindbaarheid. Vindbaarheid is in deze tijd onmisbaar omdat je klanten wel de kans moet geven om producten te vergelijken bij ons en de concurrentie. Wordt je niet gevonden dan heb je bij voorbaat al verloren. De cursus heeft ons heel veel waardevolle informatie en ideeën gegeven waarmee wij zeker een goede slag kunnen slaan

Freek Nieman (NiemanSports, Geleen)

Carla van Riel

Carla van Riel

Ik ervaar je medewerking als een totaal-plaatje! Je hebt me goed laten inzien dat mijn oude site echt aan vernieuwing toe was. Mijn gevoel was meteen goed en blijkt ook te kloppen. Je nieuwe inzichten en goed advies hebben mij weer enthousiast gemaakt. De samenwerking (soms op afstand) is ook perfect verlopen

Carla van Riel (KidzIndustry, Best)

Stephan Laenen

Stephan Laenen

De website scan heb ik als een ware eye-opener ervaren: We zijn vanaf die datum veel bewuster gaan kijken naar de (virtuele) wereld om ons heen en de mogelijkheden de internet(-sites) veel bewuster gaan bekijken en bestuderen. We zijn spreekwoordelijk wakker geschud en we zijn daardoor begonnen aan een grote ‘spiegel’-ronde: Waar staan we en waar willen we komen? Hoe gaan we dat gerealiseerd krijgen?

Op naar de toekomst!

Stephan Laenen (Laenen Makelaardij, Weert)

Ja ik wil graag gebruik maken van de gratis website-marketing scan. Vul hieronder je gegevens in om de scan aan te vragen?

Advies op maat