Gratis tips voor een succesvolle beurs
16 juli 2013 
in Blog

Gratis tips voor een succesvolle beurs

Het inschrijfformulier ligt altijd op je te wachten als je binnenkomt bij een beurs of evenement. “Zou u zo vriendelijk willen zijn om dit inschrijfformulier in te vullen?” vraagt de meestal aantrekkelijke hostess. Hopeloos ouderwets, natuurlijk. Na afloop zullen al deze inschrijfformulieren handmatig ingevoerd moeten worden en dat levert weer zoveel extra werk op dat het bijna niet meer rendabel is. Dat moet toch anders kunnen denk je ook niet?

De LeadsToMore app als inschrijfformulier op je Ipad te gebruiken.

Met de tool van LeadsToMore maak je direct een digitaal inschrijfformulier. Dit digitale formulier kunne wij natuurlijk helemaal naar eigen inzicht vormgeven en samenstellen. Een enorm voordeel van een digitaal inschrijfformulier op je Ipad is dat je direct iedereen kun registreren en je hoeft al die papieren inschrijfformulieren niet meer te verwerken.

Het andere voordeel van een digitaal inschrijfformulier is dat je direct kunt reageren. Nog tijdens het evenement, de beurs of bijeenkomst kun je je klanten per mail benaderen. Indien gewenst kan dit volledig automatisch.Dit biedt prachtige mogelijkheden voor een beursstunt of voor up-to-date blogberichten tijdens het evenement.

Durf jij een voorsprong te nemen op je collega’s?

Zij zullen na afloop gaan inventariseren wie er allemaal inschrijfformulieren ingevuld hebben en of hier interessante leads tussen zitten, terwijl jij al volop bezig was met de follow-up en je eigenlijk al met de evaluatie kunt beginnen. Natuurlijk kun je alle leads die je via het inschrijfformulier op je Ipad verzameld hebt ook weer toepassen in al je online-marketing activiteiten. Doordat je hier al tijdens de beurs of het evenement mee begonnen bent, zal de klant zich gewaardeerd voelen.

Als je vervolgens de kant pro-actief blijft benaderen en samen met hem of haar bezig blijft je product nog aantrekkelijker te maken, is het mogelijk om een echt langdurige en stabiele relatie met je klanten op te bouwen.

Het inschijfformulier op je Ipad kan het begin zijn van een zeer goed doordachte campagne!.

Vul onderstaande gegevens in voor een gratis DEMO

[gravityform id=”15″ title=”true” description=”true”]

Over de schrijver
Reactie plaatsen