Eventmarketing Emilio Helderman
14 juni 2012 
in Blog

Eventmarketing Emilio Helderman

Eventmarketing is de nieuwe trend voor evenementen. Een feest waarmee je niet alleen het personeel mee verrast maar ook de klant aandacht kunt geven. Dus wil je binnenkort iets organiseren voor je bedrijf let dan even goed op. Bekijk hieronder wat Emilio Helderman allemaal voor je kan betekenen.

Eventmarketing

Wil je graag een evenement, feest, opening of een reisje organiseren dan ben je het beste uit met eventarchirecten.nl. Deze professionele partij zorgt ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar de gehele organisatie. Na een verhelderend intake gesprek gaat de eventarchitect voor je aan het werk. Binnen een aantal dagen heb je een duidelijke offerte waar alles wordt toegelicht. In de regio Zuid-Nederland is dat Emilio Helderman

Eventmarketing architect Emilio Helderman

Adres: Veemarktkade 8C 24 | 5222 BW ‘s-Hetogenbsoch | T: 0418-642829 | E: e.helderman@eventarchitect.nl

Emilio Helderman is de organisator van diversen grote evenementen en weet als geen ander wat entertainment is. Emilio Helderman is namelijk naast zijn baan als eventarchitect zelf muzikant in hart en nieren. Met zijn band smalltalk weet Emilio Helderman elke keer weer een feest te bouwen op elke locatie. Zijn enorme lijst aan referenties is ook niet mis. Hieronder een aantal van zijn referenties:

www.landgoedgroenhoven.nl Bruchem www.kasteelheeswijk.nl Heeswijk www.maurick.nl Vught www.la-casserole.nl Kasteel Henkenshage St. Oedenrode www.beatrixtheater.nl Utrecht www.hotelnewyork.nl Rotterdam www.brederode-rdam.nl Rotterdam www.rabobank.nl Rotterdam www.zalmhuis.nl Rotterdam www.rodehoed.nl Amsterdam www.ontwerpfabriek.nl Rotterdam www.n-b-c.nl Nieuwegein www.martiniplaza.nl Groningen www.theatercastellum.nl Alphen a/d Rijn www.pandoer.nl Asten-Heusden www.wittenburg.nl Wassenaar www.kasteelvorden.nl Vorden www.sandton.eu/baarlo Chateau De Raay, Baarlo www.bilderberg.nl Beetsterzwaag www.landgoedgroenendaal.nl Heemstede www.hotelsvanoranje.nl Noordwijk www.ouwehand.nl Rhenen www.orangerie-elswout.nl Overveen www.jaarbeursutrecht.nl Utrecht www.oudeslot.nl Heemstede www.krasnapolsky.sr Amsterdam www.beachclubsunrise.nl Best www.hollandcasino.nl Alle vestigingen

Emilio Helderman en de app LeadsToMore

Emilio Helderman gebruikt de app LeadsToMore om na zijn optreden referenties te verzamelen. Heel veel mensen tonen na het optreden enorm veel interesse en vragen dan om de gegevens van Emilio en zijn band Small Talk. Emilio draait het om en laat de mensen gegevens invullen op zijn ipad in de app LeadsToMore zo kan hij de mensen zelf benaderen. Deze manier van het verzamelen van geïnteresseerde is natuurlijk super omdat je binnen no-time een bestand opbouwt van mensen die geïnteresseerd zijn in je dienst.

Ben je op zoek naar een rasartiest of een evenementarchitect neem dan direct contact op met Emilio Helderman: E: e.helderman@eventarchitect.nl  Emilio Helderman weet alles op het gebied van eventmarketing.

Eventmarketing Emilio Helderman Small Talk

Small Talk, thuis op elk podium

Small Talk is niet zomaar een trio. Het unieke zit in de presentatie, het instrumentarium en de repertoirekeuze. Dankzij een draadloos systeem voor zowel zang als instrumenten kunnen de muzikanten zich zowel vrij over het podium als tussen het publiek bewegen.

Tevens zijn zij geschikt voor elk podium. Van akoestisch zacht tot snoei-hard. Van een dineetje of tuinfeest tot feesttent of theaterzaal. Geen enkel probleem voor de doorgewinterde muzikanten die de liedjes uitvoeren in door hun zelf bedachte arrangementen.

Gratis proefperiode

De app is 7 dagen als demo te gebruiken. Probeer nu helemaal gratis hoe eenvoudig je je eigen formulieren digitaal maakt en hoe eenvoudig je je eigen vragen lijst maakt en hoe eenvoudig je een klantenbestand opbouwt! Ben je overtuigd, neem dan een voordelig abonnement op Leadstomore. Zo goedkoop en eenvoudig was het verzamelen en ordenen van data nog nooit! 

>>>>>Promofilm bekijken?

>>>>>Gratis Ebook + Gratis App + Gratis Handleiding ontvangen?


Over de schrijver
Reactie plaatsen