Enquete App Ipad

Een enquete afnemen is het beste wat je voor je bedrijf kunt doen. Hoe kun je  er immers anders achterkomen of je product en of dienst wel goed zijn?  Een enquete verzameld de volgende twee punten. De verwachtingen van de klant en de ervaringen van de klant. Deze twee gegevens moet je eigenlijk doorgaand meten bij je klanten (afnemers). De volgende spreuk is daar een goed voorbeeld van: Meten is Weten, Gissen is Missen en Gokken is Dokken.

Als je de verwachtingen en ervaringen goed in kaart brengt ben je in de gelegenheid om je product of dienst aan te passen naar de verwachtingen van de klant. Als uit de enquete blijkt dat 60% of meer iets anders verwacht dan is het bijzonder interessant om dat eens te onderzoeken. Onderstaand stroomschema geeft enigszins weer wat de gevolgen kunnen zijn van het regelmatig houden van enquêtes onder je klanten.

Enquête Strategie LeadsToMore

Eravaringen en Verwachtingen

Ervaringen en verwachtingen geven je de gelegenheid om je product of dienst aan te passen. Het gevolg van de aanpassing is een tevreden klant. We hebben 2 type tevreden klanten. Een loyale klant. (een klant die loyaal is aan jouw of je product)  en een klant die loyaal is maar daarnaast dit ook nog eens communiceert met anderen. Dit type klant noemen we ook wel een ambassadeur. Beiden klanten zijn enorm belangrijk voor jouw en je product. Beiden type klanten zorgen voor lage acquisitie kosten en beiden klanten vergroten je marktaandeel. Het meten van je marktaandeel naar aanleiding van je enquete is niet eenvoudig maar je kunt de klanten wel vragen of ze je bij anderen zouden willen aanbevelen. Als de klant aangeeft dit te doen dan mag je er van uit gaan dat dit ook gebeurd. Als je in je enquete vraagt hoe de klant bij jouw of je product terecht is gekomen heb je waarschijnlijk al antwoord op je vraag.

Hoe neem je nu zo’n Enquete af.

Een enquete afnemen kost tijd en dat wil je de klant besparen. Zorg ervoor dat je klanten ongeveer 2 minuten de tijd nemen om de enquête in te vullen. Zorg voor meerkeuzevragen dit maakt het voor de klant veel malen makkelijker. Het nadeel van enquetes is dat de mensen dit vaak op papier moeten invullen wat dus niet echt snel werkt. Daarnaast zullen alle ontvangen antwoorden ook nog eens in exel bestand moeten worden gezet. Door het de klanten digitaal in te laten vullen met de app LeadsToMore bespaar je de klant heel veel tijd maar ook jezelf. Als de klant namelijk de antwoorden invult worden deze direct in een overzichtelijk exelsheet gepresenteerd waardoor je niet meer alles van papier hoeft over te nemen.

Bekijk hieronder het korte filmpje om een indruk te krijgen van de app

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rHhav-mh06Q[/youtube]

Gratis proefperiode

De app is 7 dagen als demo te gebruiken. Probeer nu helemaal gratis hoe eenvoudig je je eigen formulieren digitaal maakt en hoe eenvoudig je je eigen vragen lijst maakt en hoe eenvoudig je een klantenbestand opbouwt! Ben je overtuigd, neem dan een voordelig abonnement op Leadstomore. Zo goedkoop en eenvoudig was het verzamelen en ordenen van data nog nooit! 

>>>>>Promofilm bekijken?

>>>>>Gratis Ebook + Gratis App + Gratis Handleiding ontvangen?


 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen