Connect Retarget Wilco de Kreij
17 mei 2016 

Connect Retarget Wilco de Kreij

Wat is connect retarget? Connect retarget is de tool die je moet hebben om iedere bezoeker op je website op de juiste manier te retargetten en weer terug te laten keren op je website. Wilco de Kreij is de enige persoon in Nederland die deze geweldige software ter beschikking stelt om je business te boosten.

Connect Retarget Wilco de Kreij

De nieuwe tool van Wilco de Kreij geeft je de mogelijkheid om iedere bezoeker op de juiste manier te retargetten. Dus niet simpelweg schieten met advertenties en maar hopen dat er iemand op reageert. Nee gericht op de persoon en op de content die hij of zij heeft bekeken op je website. Je gaat dus targetten op het gedrag van de bezoeker op je site. Met deze tool kun je de volgende filters toepassen op je retargetting.

 • Hoe lang iemand op je site is geweest.
 • Hoe ver ze gescrollt hebben op je wegpagina.
 • Welke taal mensen in de browser gebruiken.
 • Hoe vaak ze je website hebben bezocht.
 • De datum dat ze je website hebben bezocht.
 • Met wat voor device ze je website hebben bezocht.
 • Hoeveel sessies ze hebben doorlopen op je site.
 • Op wat voor manier ze op je website zijn gekomen
 • UTM source
 • UTM campaign
 • UTM medium

Hoe werkt Connect Retarget?

Je plaats de code die je krijgt van Connect Retarget op je website. Dit kun je heel simpel doen door de code te kopiëren en op je site te plaatsen. Vervolgens ga je naar instellingen en kun je alle bovengenoemde feiten invoeren. Je kunt dus nog gerichter een bezoeker retargetten en dus ook de juiste content aanbieden.

Als je deze manier van retargetting toepast weet je ook zeker dat de juiste persoon de juiste informatie te zien krijgt. Het voordeel hiervan is dat de persoon de juiste waarde ontvangt waardoor hij of zij ook eerder genegen is om op het aanbod in te gaan.

Video Connect Retarget van Wilco de Kreij

Connect retarget Facebook

Wil je meer info ontvangen over Connect Retarget van Wilco de Kreij klik dan op >>>>>>>>>> deze linkom de mogelijkheden te bekijken. Ik ben er van overtuigd dat je deze software nodig hebt om online je bedrijf te boosten. P.s. Ben je niet tevreden? Geen probleem je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Je loopt dus geen enkel risico.

Wie is Wilco de Kreij?

Connect retarget Wilco de KreijWilco de Kreij is een Nederlandse internet markeer die we o.a. kennen van Upviral, Video Skin en Connect Leads. Wilco is een ervaren internet marketeer en weet hoe je online een business op moet bouwen. Wilco maakt software tools speciaal voor internet marketing. Al deze tools zijn van grote waarde om je bedrijf op de juiste manier een Boost te geven. Iedereen is altijd erg enthousiast over de tools die Wilco maakt. Als je vragen hebt aan Wilco zelf dan kun je hem persoonlijk benaderen via Facebook of via zijn site.

Facebook Connect Retarget Downloaden / Proberen.

Wil jij graag kennis maken met Connect Retarget? Klik op deze link om de software te proberen. Je zult zien dat je er bijzondere resultaten mee zal behalen. >>>>>>>>>>>>>>>>>KLIK HIER

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen