Checklist app

Met de checklist app kun je je papieren checklist gedag zeggen? Maak nu je eigen checklist aan op de ipad met de checklist app van LeadsToMore. Ik zie nog dagelijks mensen in de weer met papieren checklisten. Ze vullen de checklisten netjes in op papier en vervolgens gaan ze de checklist resultaten overtypen en in een bestand plaatsen op de computer. Overzichtelijk? Ja zeker maar het kost je wel enorm veel tijd en het is juist nu enorm belangrijk om tijd te besparen.

Checklist app op de ipad

Iedere checklist op papier kun je met de app heel eenvoudig vervangen voor een digitale checklist. Doordat we het digitaliseren van formulieren op de ipad zo eenvoudig hebben gemaakt kan iedereen er mee overweg en kan iedereen zijn eigen checklist digitaal maken. Daarnaast zijn er ook nog instructievideo’s om je eventueel te helpen.

Wat is het voordeel van de checklist app op de ipad?

Om het formulier volledig digitaal is zijn de antwoorden ook digitaal. De antwoorden worden volledig automatisch omgezet in een excel bestand. Je krijgt dus na het invoeren van de gegevens een mail binnen met hierin een volledig overzicht van de verzamelde antwoorden. Dus nooit meer iets twee keer invoeren maar alles direct digitaal bij de hand.

Checklist app maakt direct grafieken

De app maakt ook automatisch grafieken van de verzamelden gegevens zodat je direct een helder en duidelijk beeld hebt van de gegevens. Je kunt de grafieken (staaf, lijn, cirkel) per vraag instellen. Het voordeel van een grafische weergave is dat het je nog meer duidelijkheid geeft.

Over de schrijver
Reactie plaatsen