Bouwinspectie software

Ook tijd besparen door direct alle gegevens in te voeren op de ipad? Met de bouwinspectie software kun je iedere bouwinspectie volledig digitaal maken en direct in een overzichtelijk excel bestand versturen naar je klant. Een bouwinspectie is zeer belangrijk en geeft je duidelijkheid in wat je koopt. Het voordeel van een juist uitgevoerde bouwinspectie is dat je er zeker van bent dat je niet voor verassingen komt te staan. Verder geeft een juiste bouwinspectie ook weer wat je het komende jaar allemaal kunt verwachten.

Bouwinspectie Software en Inspectie app

De meeste bouwinspecties worden nog steeds afgenomen door erkende bouwinspecteurs. De meeste bouwinspecteurs gebruiken nog gewoon pen en papier. De standaard methode is dat ze een standaard lijst doorlopen en hierin de mankementen afvinken of omschrijven wat er niet goed is of waar onderhoud aan gepleegd moet worden. Vervolgens gaan de bouwinspecteurs thuis een verslag maken van datgene wat is geconstateerd. Ze maken vervolgens een verslag en bieden dit aan.

Bouwinspectie Software voor op de ipad

Om de inspecteurs het makkelijk te maken hebben we een app ontwikkeld waarmee je met één druk op de knop een digitaal verslag krijgt van de verzamelde gegevens. Je kunt de app helemaal zelf inrichten en voorzien van je eigen vragen. Ook de volgorde hiervan is zelf te bepalen. Alle gegevens worden vervolgens in een overzichtelijk excelbestand aan je verstuurd. Het is zelfs mogelijk om een grafisch overzicht te krijgen van de verzamelde gegevens. Denk hierbij aan lijn diagrammen, staafdiagrammen en cirkeldiagrammen. Bij de diagrammen kun je ook percentages toevoegen zodat je direct een duidelijk beeld krijgt.

Bouwinspectie en Bouwkeuringen

Het is ook mogelijk om het verslag van de bouwinspectie / bouwkeuring direct in een PDF te ontvangen. Om de vraagstelling en het antwoord duidelijk te laten zien hebben we er voor gekozen om tussen elke vraag een witregel te plaatsen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w2iT5U3XZZU[/youtube]

 >>>>>Klik hier om de app te kiezen die bij het beste bij jouw onderneming past


Over de schrijver
Reactie plaatsen