Page content

Bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie is een heikel punt voor vele evenementen. Er komt zo enorm veel bij kijken om mensen op een juiste manier te registeren. Vaak zie je bij binnenkomst al iemand klaar staan met pen en papier om het een en ander op te schrijven. Met de app van LeadsToMore kun je heel eenvoudig op de ipad je eigen bezoekersregistratie aanmaken. Je kunt deze zelfs voorzien van je bedrijfslogo waardoor je ook professioneel overkomt bij de bezoekers.

Bezoekersregistratie op de iPad of mobiele telefoon 

Met de tool van Leadstomore zijn wij in staat om heel eenvoudig bezoekers te registreren of gegevens te verzamelen van bezoekers. Dit kan in een winkel zijn maar ook tijdens een beurs of een seminar of een marktonderzoek.

Bezoekersregistratie formulieren aanmaken 

 

Wil je graag kennis maken met de mogelijkheden. Vul dan onderstaand formulier in en laat je graag de mogelijkheden zien.

 

Demo digitaal inschrijfformulier

Martijn
Martijn is de oprichter en eigenaar van LeadsToMore. Hij is gespecialiseerd in het genereren van Leads zowel off-line als online. Verder verzorgt hij lezingen over het onderwerp: Internetmarketing, SEO en Blogging. Meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen of hem uit te nodigen als spreker op je evenement.

Comment Section

1 reactie op “Bezoekersregistratie


Door Steve Micheli op 27 augustus 2012

Hi,
Can you please advise your license fees for this product. In addition I have some improvement suggestions. Appreciate your advice as soon as you can in English.
Thanks,
Steve

Plaats een reactie


*