Bezoekers registreren tijdens een beurs met een ipad
05 september 2012 
in Blog

Bezoekers registreren tijdens een beurs met een ipad

Hoe registreer je nu het beste bezoekers tijdens een beurs? Ik heb regelmatig op een beurs gestaan en kwam er achter dat het niet eenvoudig is om gegevens van mensen te achterhalen en deze te registreren. Vaak bleef ik na de beurs zitten met honderden visitekaartjes. Het nadeel van deze visitekaartjes is dat je niet meer weet wat je met die persoon hebt afgesproken. Soms was ik zo slim geweest om op de achterzijden van het visitekaartje wat aantekeningen te maken maar vaak vergat ik dit te doen of dacht ik ”ik onthoud het toch wel”

Herken je dit? Je bent echt niet de enige en ik zie regelmatig tijdens een beurs mensen lopen met een hele zak of map vol met visitekaartjes. Het leukste komt nog. Bijna iedereen gaat als de beurs is afgelopen direct aan de slag met de visitekaartjes en gaat ze overtypen en in een overzichtelijk excel-bestand zetten of men gaat ze importeren in het bestaande CRM systeem. Dit alles kost zo enorm veel tijd en vaak enorm veel ergernis. Maar het kan ook anders.

Eenvoudig bezoekers registreren tijdens een beurs met een ipad

Met de app LeadsToMore heb je de mogelijkheid om heel eenvoudig een registratie formulier aan te maken welke je kunt gebruiken tijdens een beurs. De app geeft je de mogelijkheid om je eigen vragenlijst (invulvelden) aan te maken. Een voorbeeld van een aantal standaard vragen kunnen zijn.

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres

Adres:

Postcode:

Woonplaats

Mobiel-nummer:

enz enz enz. Je kunt je eigen vragen stellen en ook nog op meerdere manieren.

Bezoekers registreren tijdens een beurs op de ipad en automatisch je sociale-media contacten uitbreiden

Een leuke functie van de tool is dat wanneer mensen zich registreren of gegevens achterlaten je de tool automatisch een mail kunt laten versturen. Dus als de persoon de stand verlaat ontvangt hij direct een mail op zijn mobiel. Deze bevestigings-mail kun je zelf aanmaken en invoeren. Het leuke is dat je aan deze bevestigings-mail je social-media buttons kunt koppelen welke rechtstreeks uitkomen op je socialmedia sites. Je kunt dus heel eenvoudig op facebook je ”vind ik leuks” uitbreiden.

Alle verzamelden gegevens direct in een overzichtelijk Excel-bestand

Alle gegevens die worden ingevuld komen automatisch in een overzichtelijk Excel-bestand te staan. Je hoeft dus na het invullen op de ipad niets meer te doen.

Gratis Demo

Wil jij graag professioneel bezoeker registreren op een tablet of op een mobiele telefoon? Vul onderstaand formulier en ik laat je graag de mogelijkheden zien.

[gravityform id=”15″ title=”true” description=”true”]

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen