Page content

Anti Spam Beleid

LeadsToMore verstuurt gratis tips, trucs en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich “double opt-in” heeft bevestigd. Daarnaast zal LeadsToMore eigen producten aanbieden via e-mail en via de site LeadsToMore.com.

LeadsToMore heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

LeadsToMore zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Elke inschrijver dient zich “double opt-in” te bevestigen

Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dient deze zich nog te activeren door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.

Gratis proefperiode

De app is 7 dagen als demo te gebruiken. Probeer nu helemaal gratis hoe eenvoudig je je eigen formulieren digitaal maakt en hoe eenvoudig je je eigen vragen lijst maakt en hoe eenvoudig je een klantenbestand opbouwt! Ben je overtuigd, neem dan een voordelig abonnement op Leadstomore. Zo goedkoop en eenvoudig was het verzamelen en ordenen van data nog nooit! 

>>>>>Promofilm bekijken?<<<<<

>>>>>Gratis Ebook + Gratis App + Gratis Handleiding ontvangen?<<<<<

 

Comment Section

1 reactie op “Anti Spam Beleid


Door E.Swaalf op 2 juni 2013

Correct

Plaats een reactie


*